fbpx
A Day For Pitta - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
pitta päivä
16799
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16799,theme-surya,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.6.1553774680,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Pitta mielen harmonia webinaari

Su 25.7.2021 klo 10:30-12:30

Anna aikaa itsellesi

 

A Day For Pitta on sinulle, joka kaipaat keinoja rauhoittumiseen ja rentoutumiseen kiireen keskellä.  Haluat saavuttaa tasapainoisen ja harmonisen mielen arjessa. Harmoninen mieli on vahva. Vahvuus on sitä, että osaat levätä, pyytää apua, mutta myös näyttää heikkoutesi, myöntää virheesi ja epätäydellisyytesi lempeästi.

Tunne ja ymmärrä itsesi

 

Tiedätkin jo, että ayurvedassa tunnetaan seitsemän erilaista kehotyyppiä, joilla on yksilöllisiä fyysisiä ja psyykkisiä ominaisuuksia. Tiesitkö, että ayurvedassa myös mieli jaetaan kolmeen erilaiseen mielentilaan harmoniseen, aktiiviseen ja passiiviseen. Workshopissa keskitymme siihen, miten tiedostat  aktiivisen ja passiivisen mielen ja etenet kohti tasapainoa.

 

Joogaa, rentoudu ja vie uusia näkökulmia arkeesi

 

Opit pitta-kehotyypille sopivat jooga-asanat ja rentoutumiskeinot.

Oivallat pittan vahvuudet työ- ja sosiaalisessa elämässä.

Saat työvälineitä mielen tasapainon saavuttamiseksi.

 

surya_ayurveda

Mandip Kaur & Pardaman Sharma

Pardaman Sharma on kokenut ayurveda-asiantuntija, arvostettu luennoitsija ja karismaattinen kouluttaja, jolla on vahva kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen arkeen. Hän on suorittanut ayurvedalääketieteen tutkinnon intialaisessa yliopistossa (1998-2004), mutta parhaat opit hän kertoo saaneensa perintönä isoisältään ja isältään. Pardaman on suurisydäminen ja empaattinen pitta.

 

Mandip Kaur on Surya Ayurveda Hyvinvointikeskuksen perustaja ja luennoitsija. Lähes koko ikänsä Suomessa asuneena hänellä on vankka kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaisessa arjessa. Hän on innovatiivinen vata-luonne, joka haluaa pitää ayurvedan soveltamisen helppona ja yksinkertaisena.

Jutta Niala

Jutta on Suomen vijanana-joogan pääopettaja ja Vijanana joogastudio Olo-Tilan omistaja. Jutta kehotyypiltään pitta.

 

Näin Jutta kertoo itsestään:

”koulutukseni on kansainvälinen kolmivuotinen Vijnanayoga© -koulutus, josta valmistuin 2000-luvun alussa asuessani ulkomailla. Opettajakoulutus sisälsi 810 opetustuntia sekä sitoutumisen jokapäiväiseen omaan harjoitukseen (3-5 tuntia päivässä). Vijnana joogan opetukseen liittyy aina opettajan vankkapohjainen harjoitus ja laaja kokemustausta.

 

Olemme enemmän kuin kehomme. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kokonaisuus on enemmän kuin osat siitä.” vaikuttaa opetustapaani. Opetan joogaa luovasti ja tunneillani yhdistän ohjattaviin asioihin erilaisia lähestymistapoja. Joogatuntini rakentuvat eri teemojen ympärille muodostaen tasapainoisen kokonaisuuden eri osa-alueista; hiljentymisestä, hengitysharjoituksista, liikkeistä ja rentoutumisesta. Tarkoituksenani on mahdollistaa syvällinen ymmärrys tehdyistä harjoituksista ja auttaa jokaista joogaajaa löytämään itselle sopivin harjoitustapa.”

surya-yhteystiedot

Asiakaskokemuksia

”Tuhannet kiitokset hienosta Pitta-work-shop päivästä! Minusta tuntuu, että juuri tätä tarvitsin päästääkseen joogassa ja mielen harjoituksissa eteenpäin. Olen keskittänyt omia voimavaroja näin Pittailun alkutaipaleella hyvin puhtaasti ruokailuun (5kk takana). Nyt on hyvä aikaa ottaa seuraava askel eteenpäin! Tuntuu, että on taskut täynnä hyviä käytännöllisiä ohjeita ja syttyi uskoa, että jopa kaari asanjaan jonain päivänä taivunkin 😀 Kiitos, kiitos, kiitos! ”

”Kiitos Mandi ja Pardaman tämän päivän antoisasta Pitta Workshopista, ymmärrys omasta ja muidenkin käyttäytymisestä laajeni ja uutta tietoa nyt sulattelen. Kiitos Jutta myös jooga-osiosta, se oli varsin innostavaa 💛🍂 ja inspiraatio heräsi taas.”

”Oli mukava päivä, joogailut ja pittailut. Mukavaa porukkaa oli kokoontunut yhteisen asian äärelle. Saisiko lisää tällaisia tapahtumia:)”

”Kiitos. Oli ihana ja mielenkiintoinen päivä. Sain ihan uudenlaisen tuntuman liikkeisiin.”

”Tykkäsin todella paljon kaari asanan valmistavista harjoituksista! Tuntuivat lempeiltä ja mahdoton muuttuikin mahdolliseksi! Ainakin syttyi toivo 😀”

”Kiitos sinulle Jutta innostavasta ja hyvästä opetuksesta 😍👌🏻 muistiinpanojen pohjalta hyvä nyt aloitella yogaamaan kotona.”

”Kiitos Mandip teidän osuudesta. Oli mielenkiintoinen ja opettavainen päivä uudelle pittalle”

”Kiitos Jutta, Mandip ja Pardaman. Päivä oli todella hieno. On niin selvä että annatte suoraan sydämmestänne. Olette niin ihania ja olen täynnä kiitollisuutta teitä kohtaan! ❤🙏”

surya_ayurveda_mandi

Missä, milloin ja miten pääsen mukaan?

 

Kurssipaikka

Vijnana-joogastudio Olo-Tila, Maurinkatu 8-12, HELSINKI

 

Aika

 La 30.11.2019 klo 10-16

 

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu verkkokaupassa 15.11.2019 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutus tapahtuu meistä johtuvasta syystä, palautamme koko kurssimaksun.

 

  Hinta

  EarlyBird-hinta 125e, kun ilmoittaudut 30.10.2019 mennessä. Tarjous on voimassa koodilla HE1252019.

Hinta 30.10.2019 jälkeen 149e

 

Lisätiedot

Mandip Kaur/Surya Ayurveda 040-841 8676 tai mandip.kaur(@)surya.fi

Jutta Niala/ Vijnana joogastudio Olo-Tila 040-5112066  jutta.niala(at)joogaolemus.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä