Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/fs3/42/suryafi/public_html/wp-content/themes/surya/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27
Ayurveda; kehon ja mielen harmoniaa -koulutus
Ayurveda; kehon ja mielen harmoniaa -koulutus
Opiskele ayurvedaa joustavasti.
ayurveda koulutus, opiskele ayurvedaa, ayurveda opiskelu,
17320
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17320,theme-surya,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.6.1553774680,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Pysy terveenä ja tasapainoisena elämän haasteissa.

 

Tämä koulutus tarjoaa sinulle työkaluja ja inspiraatiota, tasapainoisen kehon ja mielen saavuttamiseksi ayurvedan keinoin, jotta pysyt tasapainoisena elämän haasteissa ja voit nauttia elämästä sellaisena kuin se sinulle näyttäytyy.

 

 Tämä on sinulle, jos haluat vahvistaa luontaista immuunijärjestelmää, sinulle sopivalla ruokavaliolla, päivärytmillä ja palautumiskeinoilla, jonka ansiosta pysyt terveenä ja lisäät jaksamista läpi vuoden.

 

 Ayurveda on tuhansia vuosia vanha kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin järjestelmä, jonka ensisijaisena tavoitteena on ennaltaehkäistä sairauksia ja auttaa sinua nauttimaan elämästä, vaikka se tarjoaa tehokkaita hoitokeinoja myös jo syntyneisiin sairauksiin. Elämäntapasi muodostaa hyvinvointisi kulmakiven, mutta millainen elämäntapa on sopiva juuri sinulle?

 

 Meillä jokaisella on omanlainen keho ja mieli yksilöllisine tarpeineen ja ominaispiirteineen. Se mikä on normaalia ja terveellistä toiselle, voi olla epänormaalia ja ja epämiellyttävää toiselle. Kun opit tunnistamaan oman kehosi tarpeet ja mielesi ulottuvuudet, pystyt itse muokkaamaan omia elämäntapojasi erilaisiin tilanteisiin sopivaksi. 

Ayurveda; kehon ja mielen harmoniaa-kurssit alkavat 28.10.2023

 

Ayurveda on tuhansia vuosia vanha intialainen lääketetieteen muoto, jonka ensisijaisena tavoitteena on edistää yksilön terveyttä, mielen harmoniaa ja antaa eväitä elinvoimaiseen elämään, johon kuuluvat myös terveet ihmissuhteet ja ymmärrys omasta itsestään.

 

Ayurvedan erityispiirteenä on yksilöllinen kehotyyppi-ajattelu, mikä tarjoaa työkaluja sairauksien ennaltaehkäisyyn sekä itsesi ja muiden vahvuuksien tunnistamiseen niin henkilökohtaisessa kuin työelämässä.

 Olemme koonneet sinulle kokonaisuuden, jonka avulla saat runsaasti käytännön vinkkejä ja helppoja ohjeita, jotta voit ottaa ayurvedan osaksi elämääsi ja pitää huolta itsestäsi.

 

Arvostamme aikaasi, siksi olemme tiivistäneet  kunkin aihealueen olennaisen tiedon omaksi kokonaisuudeksi.  Järjestämme koulutukset etänä ja voit osallistua koulutukseen ajasta ja paikasta riippumatta. Lähetämme sinulle myös tallenteen, joka on katsottavissa 4 päivää  sen vastaanottamisesta.

 

Kurssipohjainen koulutus tarjoaa sinulle joustavan tavan kehittää itseäsi. Voit opiskella joko kaikki tai vain sinua kiinnostavimmat osiot.

 

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietoa ayurvedasta. Osallistu suoraan ayurvedan perusteet -kurssille, jonka jälkeen ymmärrät muiden kurssien sisällön helposti. Opetus ja meidän valmistama koulutusmateriaali on suomen kielellä.

 

Opiskele kaikki tai valitse kiinnostavimmat alla olevista kursseista.

 

1. Ayurvedan perusteet 28.10.2023

 Ymmärrät ayurvedan käsityksen terveydestä, hyvinvoinnista ja tasapainosta. Oivallat, kuinka tärkeä kehon ja mielen tasapaino on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.  Tämä kurssi antaa pohjatiedot seuraaville kursseille, joilla keskitymme ainoastaan kurssin aiheeseen. 

 

 2. Suoliston harmoniaa 25.11.2023

Ymmärrät tasapainoisen ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan merkityksen hyvinvointiisi. Saat tietoa tyypillisimmistä suoliston toimintaa häiritsevistä tekijöistä ja ruoka-aineista sekä työkalut tavallisimpien suolisto-ongelmien hoitamiseen.

 

3. Mielen detox 2.12.2023 

Teemme yhdessä hengitysharjoituksia, meditaatiota ja harjoittelemme syvärentoutumaan jooga nidran avulla.

 

4.  Kehon ja mielen harmoniaa ravinnosta 17.12.2023

Oivallat monipuolisen ja kehotyypille sopivan ravinnon merkityksen. Opit ayurvedan ravintosuositukset eri kehotyypeille ja elämäntilanteisiin, jotta voit tehdä kestäviä valintoja ravitsemuksellisesti. Ymmärrät myös ravinnon roolin tasapainoisen mielen saavuttamisessa. 

 

5. Hormonien harmoniaa 13.1.2024

Opit tasapainoisen hormonitoiminnan merkityksen eri ikävaiheissa ja ymmärrät elintapojen vaikutuksen mm. PMS-, menopaussi-oireisiin ja kilpirauhasen toimintaan.

 

6.  Mielen harmoniaa 17.2.2024

 Mielen tasapaino on paitsi mielenterveyden myös fyysisen terveyden perusta, sillä esim. stressi on yhä useammin myös erilaisten fyysisten oireiden taustalla. Ymmärrät, miten mielen epätasapaino ilmenee eri kehotyypeillä ja miten voit tasapainottaa mielen omassa arjessa.

 

7. Ayurveda kehon detox 23.3.2024

Tällä kurssilla toteutamme kehon puhdistuksen ayurvedan paaston ja muiden menetelmien avulla. Tarkemmat tiedot tulossa myöhemmin. 

 

Ilmoittaudu mukaan tästä

Kouluttajat

Mandip Kaur

 

Co-Founder Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus ja Surya Ayurveda Academy. Kirjailija. Luennoitsija.

 

Mandip tuttavallisemmin Mandi on kauppatieteiden maisteri ja on toiminut vaativissa asiantuntijatehtävissä, kouluttajana ja luennoitsijana. Mandi toimii Suryan luovana johtajana Suomessa ja Surya Ayurveda sairaalassa  Intiassa.  Mandi vastaa koulutuksen sisällöstä ja toteuttamisesta.

 

Lähes koko ikänsä Suomessa asuneena hänellä on vankka kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaisessa arjessa. Hän on innovatiivinen vata-luonne, joka haluaa pitää ayurvedan soveltamisen helppona ja yksinkertaisena.

 

Mandin vahvuudet kouluttajana ovat asioiden esittäminen ymmärrettävästi, kyky yhdistä isoja kokonaisuuksia ja uteliaisuus, joka ilmenee muun muassa tutkimustiedon seurannassa ja tiedon peilaaminen ayurvedan kautta. Intiassa syntyneenä, mutta Suomessa lähes koko elämänsä asuneena, Mandilla on erityinen kyky yhdistää perinteisiä ayurvedaoppeja nykyelämään ja  suomalaiseen ympäristöön sopivaksi.

 

Seuraa Mandia Instagramissa @mandipka

Jaana Eilu

Co-founder Saharogya Finland Oy

 

Jaana Eilu on pitkän linjan yrittäjä. Yrittäjyyttä takana 26+ vuotta. Mukaan mahtuu yli 12 vuotta K-kauppiaana toimimista mm.Riihimäen Citymarketissa. Laadunvalvonta, tuoteturvallisuus ja puhtaus on siis hyvinkin selvä asia meille. Rakastuin ayurveda-ajatukseen muutama vuosi sitten ja pitta-tyyppinä halusin pistää töpinäksi ja tässä nyt ollaan omien tuotteitten kanssa. Jaana vastaa koulutuksen myynnistä ja markkinoinnista. 

 

Seuraa Jaanaa Instagramissa @saharogya_finland

 

Saharogya Finland

 

 

 Saharogya Finland on 2021 perustettu ayurveda-tuotteita, tapahtumia ja koulutuksia myyvä yritys. Meillä on Saharogya-ayurvedatuotteiden yksinmyyntioikeus Pohjoismaissa ja Espanjassa. Toki jälleenmyyjiä on jo n.40. Myymme intialaisia laadukkaita ja eettisesti valmistettuja ayurvedatuotteita. Valikoimissamme jo yli 100 tuotetta. www.saharogya.fi

Missä, milloin ja miten pääsen mukaan?

 

Kurssipaikka

Koulutus järjestetään etänäkoulutuksena Zoomissa. Voit osallistua koulutukseen paikasta riippumatta. Saat Zoom-linkin kurssia edeltävänä päivänä.

 

Aika

28.10.20203 klo 10-12  Ayurvedan perusteet 

25.11.2023 klo 10-12  Suoliston harmoniaa  

2.12.2023 klo 10-12  Mielen detox

17.12.2023 klo 10-12   Kehon ja mielen harmoniaa ravinnosta

13.1.2024 klo 10-12  Hormonien harmoniaa

17.2.2024 klo 10-12  Mielen harmoniaa

23.3.2024 klo 10-12  Ayurveda kehon detox 

Eikö päivä sovi? Lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen, joka on katsottavissa 4 päivää sen saamisesta. 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu verkkokaupassa viimeistään kaksi päivää ennen kurssia. Ilmoittautuminen on sitova.

 

Hinta

Yhden kurssin hinta on 97 e (sis. alv 24%). Early Bird-hinta on 79e, mikäli ilmoittaudut neljä viikkoa ennen kurssipäivää.

Ayurvedan perusteet kurssin hinta on 50e. Etuhinta on voimassa 29.9.2023 klo 10:00 saakka!

Alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lisätiedot koulutuksen sisällöstä mandip.kaur@surya.fi

 

Hinta sisältää

Luennot ja ohjauksen etänäopetuksena Zoomissa.

Kirjallisen koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa.

Tallenteen, joka on katsottavissa 4 päivää sen saamisesta.

 

Lisätiedot

Koulutuksen sisältö ja toteutus: Mandip Kaur/Surya Ayurveda mandip.kaur(@)surya.fi

Myynti ja ilmoittautuminen: Jaana Eilu/ Saharogya info(@)saharogya.fi, 050 5263996

Ilmoittaudu mukaan tästä