fbpx
Pohjoista Ayurvedaa - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
ayurveda kirja, pohjoista ayurvedaa, ayurveda gummerus,
16914
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16914,theme-surya,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.6.1553774680,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Myynnissä

Hyvin varustetuissa kirjakaupoissa.

Pohjoista Ayurvedaa

keholle, iholle ja mielelle

 

Ayurveda on intialainen lääketiede, jonka pyrkimyksenä on elää tasapainossa itsensä ja ympäristönsä kanssa. Se auttaa syventämään itsetuntemusta sekä ymmärtämään esimerkiksi ruokavalion, elintapojen ja ihonhoidon vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvään oloon.

 

Pohjoista ayurvedaa kertoo, miten tunnistaa oman keho- ja ihotyypin ja tehdä hyvinvoinnin kannalta järkeviä valintoja. Kirjassa on huomioitu Suomen luonnon ja vuodenaikojen erityispiirteet. Oppaan helpoilla ohjeilla oppii lempeän ja luonnollisen tavan elää, mutta se tarjoaa uutta tietoa ja inspiraatiota myös ayurvedista elämäntapaa jo noudattaville.

Pohjoista Ayurvedaa kirjoittajat

Kirjoittajat

 

Kirja on neljän ystävän yhteinen projekti, joka alkoi rakkaudesta ayurvedaan.

 

Dr. Pardaman Sharma on ayurveda-asiantuntija, luennoitsija ja kouluttaja, joka on opiskellut ayurvedaa Intiassa ja harjoittanut, sitä Suomessa vuodesta 2006 lähtien. Mandip Kaur on luennoitsija, kouluttaja ja Surya Ayurvedan perustaja.

 

Jaana Pokka ja Rosi Sotkasiira ovat ekokosmetologeja ja  ayurvedisen ihonhoidon pioneereja Suomessa.

 

Yhdessä toivomme sinulle oivaltavia ahaa-elämyksiä ayurvedan parissa.

surya_ayurveda_mandi

Kyllä, haluan oman lukuelämykseni.

 

Kirjan voi ostaa hyvin varustetuista kirjakaupoista.

Lisätiedot

Mandip Kaur/Surya Ayurveda 040-841 8676 tai mandip.kaur(@)surya.fi