fbpx
Pitta mielen harmonia webinaari - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
pitta päivä
17132
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17132,theme-surya,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.6.1553774680,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Pitta mielen harmonia webinaari

Su 25.7.2021 klo 10:30-12:30

Anna aikaa itsellesi

Pitta mielen harmonia webinaari on sinulle, joka kaipaat keinoja tasapainoisen mielen saavuttamiseksi suorituskeskeisen arjen keskellä.  

 Harmoninen mieli on vahva. Vahvuus on sitä, että osaat olla lempeä itsellesi. Osaat levätä, pyytää apua, mutta myös näyttää heikkoutesi, myöntää virheesi ja epätäydellisyytesi. Vahvuus on myös sitä, että osaat luopua voimaa vievistä tunteista, ajatuksista ja uskomuksista. 

Tunne ja ymmärrä itsesi

 

Tiedätkin jo, että ayurvedassa tunnetaan seitsemän erilaista kehotyyppiä, joilla on yksilöllisiä fyysisiä ja psyykkisiä ominaisuuksia.

Ayurvedassa tunnetaan kolmea erilaista mielentilaa; harmoninen, aktiivinen ja passiivinen. Webinaarissa keskitymme siihen, miten kehon ja mielen tukokset vaikuttavat toisiinsa aiheuttaen mielen epätasapainoa ja miten käsittelemättömät tunteet aiheuttavat fyysisiä oireita kehossa.  

Webinaarissa pysähdyt itsesi äärelle. Tunnistat pittalle tyypillisiä mielen epätasapainoa aiheuttavia toiminta- ja ajatusmalleja. Oivallat, miten luovut mieltä rajoittavista ajatuksista ja tunteista, ja vapautat voimasi kohti tasapainoa, selkeyttä ja mielen rauhaa.  

Vapauta voimasi, rentoudu ja aloita arkesi uusilla toimintamalleilla

Opit tunnistamaan kehotyypillesi rajoittavat käyttätäymismallit.

 Oivallat pitta-mielen  vahvuudet työ- ja sosiaalisessa elämässä.

Saat työvälineitä mielen tasapainon saavuttamiseksi

BONUKSENA saat Yoga Nidra tallenteen, joka on sinulla käytössä aina, kun haluat syvärentoutua.

ayurveda konsultaatio

Mandip Kaur

Mandip Kaur on Surya Ayurveda Hyvinvointikeskuksen perustaja ja luennoitsija. Lähes koko ikänsä Suomessa asuneena hänellä on vankka kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaisessa arjessa. Hän on innovatiivinen vata-luonne, joka haluaa pitää ayurvedan soveltamisen helppona ja yksinkertaisena.

surya-yhteystiedot

Asiakaskokemuksia

(edellisistä pitta-workshopeista)

”Tuhannet kiitokset hienosta Pitta-work-shop päivästä! Minusta tuntuu, että juuri tätä tarvitsin päästääkseen joogassa ja mielen harjoituksissa eteenpäin. Olen keskittänyt omia voimavaroja näin Pittailun alkutaipaleella hyvin puhtaasti ruokailuun (5kk takana). Nyt on hyvä aikaa ottaa seuraava askel eteenpäin! Tuntuu, että on taskut täynnä hyviä käytännöllisiä ohjeita. 😀 Kiitos, kiitos, kiitos! ”

”Kiitos Mandi ja Pardaman tämän päivän antoisasta Pitta Workshopista, ymmärrys omasta ja muidenkin käyttäytymisestä laajeni ja uutta tietoa nyt sulattelen.  💛🍂 ja inspiraatio heräsi taas.”

”Oli mukava päivä, joogailut ja pittailut. Mukavaa porukkaa oli kokoontunut yhteisen asian äärelle. Saisiko lisää tällaisia tapahtumia:)”

”Kiitos. Oli ihana ja mielenkiintoinen päivä. Sain ihan uudenlaista näkökulmaa ja ymmärrystä itsestäni

”Kiitos Mandip teidän osuudesta. Oli mielenkiintoinen ja opettavainen päivä uudelle pittalle”

”Kiitos, Mandip ja Pardaman. Päivä oli todella hieno. On niin selvä että annatte suoraan sydämmestänne. Olette niin ihania ja olen täynnä kiitollisuutta teitä kohtaan! ❤🙏”

surya_ayurveda_mandi

Missä, milloin ja miten pääsen mukaan?

 

Kurssipaikka

Online zoom-webinaari. Saat linkin edellisenä päivänä.

 

Aika

 Su 24.7.2022 klo 10:30-12:30

Eikö aika sovi? Ei hätää saat tallenteen, jonka voi katsoa 14 vrk webinaarin jälkeen.

 

Ilmoittautuminen

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu verkkokaupassa 20.7.2022 mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli peruutus tapahtuu meistä johtuvasta syystä, palautamme koko kurssimaksun.

 

  Hinta

  EarlyBird-hinta 97e, kun ilmoittaudut 15.7.2022 mennessä.

Hinta 15.7.2022 jälkeen 125e

 

Lisätiedot

Mandip Kaur/Surya Ayurveda mandip.kaur(@)surya.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä