Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/fs3/42/suryafi/public_html/wp-content/themes/surya/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27
Ayurveda-vastaanotto etänä - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
Ayurveda-vastaanotto etänä - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
Ayurveda-vastaanotto etänä
17094
post-template-default,single,single-post,postid-17094,single-format-standard,theme-surya,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.6.1553774680,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ayurveda-vastaanotto etänä

 

Etävastaanotto on ollut tavoitteena jo vuodesta 2017 lähtien, jolloin meille tuli jatkuvasti pyyntöjä pitämään ayurveda-vastaanottoa ympäri Suomea, mutta säännöllinen matkustaminen ei ollut mahdollista perhesyistä. Pardaman on palvellut Intian Suryan asiakkaita puhelimitse jo pitkään, mikä on mahdollistanut testauksen käytännössä. Kimmokkeena etävastaanotolle ovat toimineet vierailut Intian suurimmissa alan yrityksissä. Nämä vierailut ovat olleet silmiä avaavia; sadoittain ayurveda-lääkäreitä tekemässä etävastaanottoa toimistossa, joka on rakennettu ekologisista luonnonmateriaaleista viimeisintä teknologiaa hyödyntäen.

Aiemmin käytännön toteuttaminen jäi kuitenkin kalliin teknologian jalkoihin. Keväällä alkaneen pandemian jälkeen erilaisia etävastaanottoa mahdollistavia sovelluksia on ollut saatavilla enemmän, entistä edullisemmin, mutta myös käyttäjäystävällisiä. Lanseerasimme etävastaanoton keväällä 2020. Tässä blogissa pyrimme vastaan usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mihin etävastaanotto soveltuu?

Ayurvedan etävastaanotto toimii samoissa tilanteissa kuin kasvokkain tapahtuva ayurveda-konsultaatio. Tällä hetkellä tarjoamme etänä ayurveda wellness-vastaanoton (60min.) ja seurantakäynnin (30min.).

Mikäli haluat Ayurveda-way of lifen (90min.) etänä, ota yhteyttä mandip.kaur@surya.fi

 

Mitä saan etävastaanotolla?

Etävastaanoton jälkeen saat muistion vastaanotosta ja kirjalliset ohjeet ruokavaliosta, liikunta- ja päivärytmisuosituksista sähköpostiisi.

 

Etävastaanoton hyödyt asiakkaalle?

Asiakkaana pääset ayurveda-vastaanotolle vaikkapa kotisohvaltasi. Pääset vastaanotolle asuinpaikasta riippumatta ja säästät mm. matkoihin kuluvan ajan, vaivan ja matkustuskustannukset.

 

Miten etävastaanotto toimii ja onko diagnoosi luotettava ilman pulssiluentaa?

Etävastaanotto toimii samalla tavalla kuin lähivastaanottokin, ainoastaan sillä erotuksella, että ayurveda-asiantuntija ei voi tehdä pulssiluentaa. Etävastaanotolla asiantuntija haastattelee asiakasta samalla tavalla kuin kasvokkainkin käytävässä tapaamisessa. Tarkkailee käyttäytymistä, puhetta, liikettä, fyysistä rakennetta esittää tarkentavia kysymyksiä ja pyrkii näin saamaan kokonaiskuvan asiakkaasta.

Ayurvedassa pulssiluenta on yksi osa diagnoosia, mutta diagnoosi ei perustu pelkästään pulssiluentaan. Olemme rakentaneet etävastaanoton konseptin niin, että asiakkaalle ei olisi merkitystä tuleeko hän etä- vai lähivastaanotolle.

Luotettavuuden näkökulmasta ayurveda-asiantuntijan ammattitaidolla on suuri merkitys. Yleisesti voidaan sanoa, että etävastaanoton diagnoosi on sitä tarkempi, mitä laajempi kokemus ayurveda-asiantuntijalla on lähivastaanotosta. Meillä Pardaman Sharma toimii ayurveda-asiantuntijana myös etävastaanotolla. Hänellä on lähes 15 vuoden kokemus ayurvedan lähivastaanotosta Suomessa ja ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen arkeen.

 

Millä kielellä etävastaanotto tapahtuu?

Etävastaanotto tapahtuu suomen kielellä. Myös kirjalliset ohjeet ovat suomeksi.

 

Miten etävastaanotto maksetaan?

Etävastaanotto maksetaan laskulla (maksuaika 14päivä), jonka lähetämme ukko.fi -laskutuspalvelun kautta sähköpostiisi.

 

Mitä tapahtuu etävastaanoton jälkeen?

Etävastaanoton jälkeen lähetät kuukausipalautteen kuten lähivastaanotollakin. Palautteen perusteella ohjeita voidaan tarkentaa/muuttaa tai antaa lisäohjeita.

 

Miten pääsen etävastaanotolle ?

Etävastaanotto toimii ajanvarauksella videopuheluna. Voit varata ajan sähköisesti tästä

Varausvahvistusviestissä saat linkin, jolla muodostat etäyhteyden. Etäyhteyttä varten tarvitset netin, kameralla ja mikrofonilla varustetun laitteen (puhelin, tietokone, tabletti tms.).  Etäyhteyttä varten sinun ei tarvitse ladata erillistä sovellusta, vaan riittää, että annat ohjelmalle luvan kameran ja mikrofonin käyttöön.

 

Hyödynnä tutustumistarjous ja varaa aikasi etävastaanotolle.

Ayurveda wellness-vastaanotto 95e (norm. 125e)

Seurantakäynti etänä 60e (norm. 75e)

Tutustumistarjous on voimassa etukoodilla ETÄ20, kun varaat ajan 31.10.2020 mennessä.

Ilmoitathan etukoodin ajanvarauksen yhteydessä. Aikoja on rajoitetusti.

Varaa aikasi tästä

 

 

 

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.