Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/fs3/42/suryafi/public_html/wp-content/themes/surya/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27
AyurvedaPro - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus %
AyurvedaPro - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus %
Opiskele ayurvedaa joustavasti.
ayurveda koulutus, opiskele ayurvedaa, ayurveda opiskelu,
16943
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16943,theme-surya,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.6.1553774680,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

AyurvedaPro-koulutus

Alkaa 24.1.2020

Innostu ja inspiroidu AyurvedaPro-koulutuksessa

 

AyurvedaPro-koulutus tarjoaa ayurvedan näkökulmia hyvinvoinnin eri aiheisiin. Opiskele kanssamme, jos olet terveys-, hyvinvointialojen ammattilainen tai omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostunut. Koulutus sopii sinulle erinomaisesti, jos haluat saada uutta inspiraatiota ja oivalluksia oman ammattitaidon vahvistamiseksi ja työkaluja kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen tasapainottamiseen. Ayurvedan kehotyyppiajattelu on erinomainen työkalu myös kasvatus-, sosiaali-, esimies- ja HR-ammattilaisille.

Ayurveda on tuhansia vuosia vanha intialainen lääketetieteen muoto, jonka ensisijaisena tavoitteena on edistää yksilön terveyttä, mielen harmoniaa ja antaa eväitä elinvoimaiseen elämään, johon kuuluvat myös terveet ihmissuhteet ja ymmärrys omasta itsestään.

 

Ayurvedan erityispiirteenä on yksilöllinen kehotyyppi-ajattelu, mikä tarjoaa työkaluja sairauksien ennaltaehkäisyyn sekä itsesi ja muiden vahvuuksien tunnistamiseen niin henkilökohtaisessa kuin työelämässä.

 

Ayurveda-koulutuksessa opit ayurvedan taustalla olevat teoriat helposti lähestyttävällä tavalla. Oivallat, kuinka ne vaikuttavat jokapäiväisessä elämässäsi kehon, mielen ja tietoisuuden tasolla sekä sosiaalisissa suhteissa. Saat käyttöösi työkaluja, joita voit hyödyntää tasapainon saavuttamiseen ja itsesi kehittämiseen omia vahvuuksia tunnistaen.

 

Ayurveda-koulutuksessa tuomme esille myös poikkitieteellisiä tutkimuksia, jotka tukevat ayurvedan näkemyksiä. Nykyaikaiset tutkimukset vahvistavat ayurvedan perusteoriat yhä uudelleen ja uudelleen. Esimerkiksi länsimaissa on vasta viime aikoina tutkittu suoliston ja aivojen välistä yhteyttä.  Ayurvedassa nämä asiat on tunnistettu jo tuhansia vuosia sitten, jonka vuoksi sieltä löytyy vahva ymmärrys esimerkiksi siitä, miten ravinto vaikuttaa mieleen.

Opiskele joustavasti

 

Arvostamme aikaasi, siksi olemme tiivistäneet  kunkin aihealueen olennaisen tiedon yhden päivän mittaiseksi moduuliksi.  Järjestämme koulutukset etänä ja voit osallistua koulutukseen paikasta riippumatta.

Moduulipohjainen koulutusmalli tarjoaa sinulle, joustavan tavan kehittää itseäsi. Voit opiskella joko kaikki tai vain sinua kiinnostavimmat osiot. Suosittelemme aloittamaan ensimmäisestä (AyuPro1) moduulista, jonka jälkeen voit opiskella, miten itsellesi parhaiten sopii.

 

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tai tietoa ayurvedasta. Toivomme kuitenkin, että ymmärrät  kehon ja/tai mielen toimintaa länsimaisesta näkökulmasta, jolloin saat koulutuksesta enemmän irti.

Opetus ja meidän valmistama koulutusmateriaali on suomen kielellä.

 

Opiskele kaikki tai valitse kiinnostavimmat alla olevista moduuleista.

AyuPro 1 Johdatus ayurvedaan 

Ymmärrät ayurvedan käsityksen terveydestä, hyvinvoinnista ja sairauksista. Oivallat, kuinka tärkeä kehon ja mielen tasapaino on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.  

 

AyuPro 2 Suoliston hyvinvointi

Ymmärrät tasapainoisen ruoansulatuksen ja aineenvaihdunnan merkityksen hyvinvointiisi. Saat tietoa tyypillisimmistä suoliston toimintaa häiritsevistä tekijöistä ja ruoka-aineista sekä työkalut tavallisimpien suolisto-ongelmien hoitamiseen.

 

AyuPro 3  Ayurvedan ravitsemusoppi

Opit ravitsemustarpeisiin vaikuttavat tekijät eri ikävaiheissa sekä ayurvedan ruokavaliosuositukset, joissa huomioidaan esimerkiksi kehotyyppi, ikä, elinympäristö ja aktiivisuus. Oivallat myös ruoka-aineiden vaikutukset kehoon ja mieleen.

 

AyuPro 4 Tasapainoinen hormonitoiminta

Opit tasapainoisen hormonitoiminnan merkityksen eri ikävaiheissa ja ymmärrät elintapojen vaikutuksen mm. PMS-, menopaussi-oireisiin ja kilpirauhasen toimintaan.

 

AyuPro 5 Luonnollinen hehku

(kouluttajana: Rosi Sotkasiira,  ayurvediseen ihonhoitoon erikoistunut ekokosmetologi)  

Hehkuva iho on luonnollinen tila, kun voit hyvin sisäisesti. Inspiroidu ayurvedisesta kauneudenhoidosta.

Tämä moduuli sopii erityisen hyvin kosmetologeille ja hyvinvointialalla työskenteleville.

 

AyuPro 6 Iloa ja elinvoimaa ihmissuhteista

Ymmärrät kehotyyppien vahvuudet ja sudenkuopat sosiaalisessa ympäristössä. Saat työkalut omien vahvuuksien tunnistamiseen sosiaalisissa suhteissa ja työelämässä.

Tämä moduuli sopii erityisen hyvin sosiaali-,  kasvatusalojen,  johtamisen ja HR-alojen ammattilaisille.

 

AyuPro 7 Tasapainoinen mieli

Stressi on yhä useammin myös erilaisten fyysisten oireiden taustalla. Ymmärrät, miten stressi ilmenee eri kehotyypeillä ja saat työkaluja harmonisen mielen saavuttamiseksi.

Tämä moduuli sopii erityisen hyvin sosiaali-, kasvatus-,  johtamisen ja HR-alojen ammattilaisille. 

 

Ilmoittaudu mukaan tästä

Kouluttajat

Dr. Pardaman Sharma

Ayurveda-asiantuntija, Pääkouluttaja

Co-Founder, Surya Ayurveda

 

 

Pardaman on kolmannen sukupolven ayurvedan asiantuntija. Hän on suorittanut ayurveda lääketieteen BAMS (Bachelor of ayurveda, medicine and surgery) tutkinnon Intiassa 1998-2004. Pardaman on ayurvedan arvostettu luennoitsija Suomessa. Lisäksi hänellä on 13 vuoden kliininen kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaisessa ympäristössä.

 

Pardamanin vahvuudet ovat ehdottomasti ayurvedan asiantuntijuus ja käytännön kokemus.

Mandip Kaur

Co-Founder, Surya Ayurveda

 

Mandip tuttavallisemmin Mandi on kauppatieteiden maisteri ja on toiminut asiantuntijatehtävissä, kouluttajana ja luennoitsijana. Mandi toimii Suryan luovana johtajana ja kehittää uusia palvelumuotoja ayurvedan saralla. Hän on opiskellut ayurvedaa Pardamanin johdolla vuodesta 2013 lähtien ja toimii nykyään myös ayurvedan kouluttajana ja luennoitsijana.

 

Mandin vahvuudet kouluttajana ovat asioiden esittäminen ymmärrettävästi, kyky yhdistä isoja kokonaisuuksia ja uteliaisuus, joka ilmenee muun muassa tutkimustiedon seurannassa ja tiedon peilaaminen ayurvedan kautta.

Missä, milloin ja miten pääsen mukaan?

 

Kurssipaikka

Koulutus järjestetään etänäkoulutuksena. Voit osallistua koulutukseen paikasta riippumatta.

 

Aika

Uusi aikataulu julkaistaan pian.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan maksamalla kurssimaksu verkkokaupassa viimeistään 3 viikkoa ennen koulutuspäivää. Ilmoittautuminen on sitova, mutta voit hankkia tilallesi toisen osallistujan.

 

Hinta

Julkaistaan pian.

Koodilla APRO10 saat 10% alennusta, kun opiskelet 2-4 moduulia

Koodilla APRO20 saat 20% alennusta, kun opiskelet 4-7 moduulia

  Valitse ensin kurssit ja syötä alennuskoodi maksun yhteydessä.

Alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Haluatko opiskella kaikki moduulit ja maksaa osamaksulla? Ota yhteyttä mandip.kaur@surya.fi

 

Hinta sisältää

luennot etänäopetuksena

kirjallisen koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa

 

Lisätiedot

Mandip Kaur/Surya Ayurveda 040-841 8676 tai mandip.kaur(@)surya.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä