Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/fs3/42/suryafi/public_html/wp-content/themes/surya/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27
Ayurveda vastaanotto 1.4.2022 alkaen - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
Ayurveda vastaanotto 1.4.2022 alkaen - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
ayurveda vastaanotto Helsinki, ayurveda vastaanotto Turku, ayurveda vastaanotto Tampere
17226
post-template-default,single,single-post,postid-17226,single-format-standard,theme-surya,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.6.1553774680,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ayurveda vastaanotto 1.4.2022 alkaen

Lähiaikoja Helsingin ayurveda vastaanotolle on jatkossa rajoitetummin. Muutimme Intiaan. Kyllä, luit aivan oikein. Otimme perheemme kanssa ison askeleen ja muutimme Intiaan. Haluamme mennä vielä syvemmälle ayurvedaan, kehittää ja monipuolistaa osaamista, missä muualla tämä olisi mahdollista kuin Intiassa.

Loppuuko meidän toiminta Suomessa?
Ei. Emme jätä Suomea, sillä onhan se meidän toinen koti. Suryan toiminta Suomessa jatkuu lähes entiseen malliin, sillä jatkossa Pardaman vierailee Suomessa säännöllisesti. Muuton myötä lähivastaanottoaikoja on saatavilla vain Pardamanin vierailujen aikana.

Muutto tulee vaikuttamaan eniten Helsingin vastaanottoon, sillä aikoja on saatavilla jatkossa rajoitetummin. Turun, Tampereen ja Rovaniemen vastaanottoihin ei tule muutoksia.

Mitä teemme Intiassa?
Intiassa ollessa Pardaman toimii Surya Ayurveda Hospitalissa lääkärinä, jolloin hän pääsee käyttämään koko sitä osaamista, mitä hänellä on.

Lisäksi työstämme toista kirjaamme, johon täältä löytyy lähdeaineistoa, kokemusta ja asiantuntemusta.

Monia muita projekteja on tulossa. Pysy siis kuulolla.

Haluan vastaanotolle, miten toimin?

Voit varata ajan etävastaanotolle, jos haluat vastaanotolle nopeasti.

Vaihtoehtoisesti voit varata ajan lähivastaanotolle. Ilmoitamme lähivastaanottoajoista hyvissä ajoin. Seuraavat lähivastaanottoajat ovat 22.4-30.4 ja 9.6-18.6.

Meidän näkökulmasta ei ole merkitystä, tuletko lähi- vai etävastaanotolle. Olemme saaneet erinomaista palautetta molemmista ja saat samanlaiset ohjeet ja molemmista.

Varaa itsellesi sopiva aika tästä.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.