Warning: The magic method Stockholm\Shortcodes\Lib\ShortcodeLoader::__wakeup() must have public visibility in /var/www/fs3/42/suryafi/public_html/wp-content/themes/surya/includes/shortcodes/lib/shortcode-loader.inc on line 27
Ayurveda etävastaanotto - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
Ayurveda etävastaanotto - Surya Ayurveda Hyvinvointikeskus
pitta päivä
17195
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17195,theme-surya,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-4.6.1553774680,select-theme-ver-4.6,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Ayurveda etävastaanotto

Elinvoimaa, hyvinvointia, kehon ja mielen tasapainoa yksilöllisesti oman kehotyypin

mukaan räätälöidyllä ruokavaliolla, päivärytmillä ja elämäntyylillä.

VARAA AIKASI

Hyvä olo on kehon ja mielen tasapaino. 

 

Ayurvedassa tasapaino saavutetaan omalle kehotyypille ja mielelle sopivalla ruokavaliolla, päivärytmillä ja elämäntyylillä. 

Ayurveda-konsultaatio on sinulle, jos:

– haluat elinvoimaa, hyvinvointia, kehon ja mielen tasapainoa. 

 – ymmärtää yksilölliset tarpeesi omaa kehotyyppiäsi huomioiden. 

– huolehtia itsestäsi oman kehotyypin mukaan räätälöidyllä ruokavaliolla, päivärytmillä ja elämäntyylillä.

– lisätä kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

-haluat löytää pitkäaikaisia ratkaisuja hyvinvointisi tueksi. 

-ennaltaehkäistä kehotyypillesi ominaiset sairaudet. 

Tunne ja ymmärrä itsesi

 

Tiedätkin jo, että ayurvedassa tunnetaan seitsemän erilaista kehotyyppiä, joilla on yksilöllisiä fyysisiä ja psyykkisiä ominaisuuksia.

 

Yksilöllinen peruskehotyyppi on kaiken hoidon perusta ja sen tunnistaminen on perusedellytys sille, että osaat soveltaa ayurvedaa arjessasi. Kun tiedät millaisista ominaispiirteistä kehosi ja mielesi koostuu, ymmärrät itseäsi paremmin kokonaisuutena ja löydät syyn monille selittämättömille tuntemuksille, käyttäytymis- ja toimintamalleille. 

 

Peruskehotyyppi määräytyy syntymähetkellä ja pysyy muuttumattomana läpi elämän. Epätasapainoa syntyy ja oireet ilmoittavat olemassaolostaan, kun elät omat oman kehotyyppisi, ikäsi ja ympäröivän luonnon vastaisesti. Varsinkin erilaiset siirtymät, muutokset, käsittelemättömmät tunteet, stressi koettelevat vastustuskykyä ja aiheuttavat epätasapainoa. 

 

Erilaiset keho ja mielen oireet ovat merkki orastavasta epätasapainosta, joka saattaa kehittyä sairaudeksi, jos epätasapainoa aiheuttaviin tekijöihin ei puututa ajoissa. Ensimmäiset oireet voivat olla todella hienovaraisia eivätkä aina vaikuta toimintakykyyn. Mitä aikaisemmassa vaiheessa epätasapainoa aiheuttaviin tekijöihin puutut, sitä helpompaa tasapainon saavuttaminen on. 

Lisää elämänlaatua ja jaksamista

 

Kun opit kuuntelemaan kehoasi, pystyt arjen pienillä valinnoilla ennaltaehkäisemään yleisiä elintapasairauksia ja ennen kaikkea lisäämään elämänlaatua ja jaksamista.

 

 Konsultaation ansiosta ymmärrät itseäsi paremmin ja oivallat, mistä sinun oireesi johtuvat ja miten voit hoitaa itseäsi ja ennen kaikkea ennaltaehkäistä sairauksia.

 

Olemme kaikki yksilöitä. Ymmärtämällä itseäsi paremmin pystyt elämään omien vahvuuksien mukaan, tasapainoista elämää. Elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa. Voi olla, että aiemmin hyväksi havaittu elintapa ei palvelkaan tarpeitasi enää. Kysy itseltäsi säännöllisesti, miltä sinusta tuntuu ja tukevatko ruokavaliosi ja elintapasi hyvivointiasi tällä hetkellä. 

 

Tuemme sinua tasapainon saavuttamisessa

ayurveda etävastaanotolla

 

Saat tietää synnynäisen ayurvedisen kehotyyppisi ja tämänhetkisen epätasapainotilan. Kehotyypin määrittely perustuu monivaiheiseen diagnoosiin, jonka tärkeimmät osiot etävastaanotolla ovat kielen, silmien, puheen tutkiminen ja laaja haastattelu. 

 

Saat kirjalliset ohjeet oman tasapainon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi. Ohjeet sisältävät suosituksia kehotyypillesi sopivasta ruokavaliosta.  Opit ymmärtämään millainen ruokavalio edistää juuri sinun hyvinvointiasi, sillä kaikki terveellisetkään ruoka-aineet eivät sovellu kaikille.

 

Saat suositukset sinulle sopivasta päivärytmistä. Sinulla on sisäinen biologinen kello, joka ohjaa toimintaasi pitkin päivää. Saat enemmän aikaan, kun elät luontaisen päivärytmisi mukaan.

 

Saat suositukset kehotyypillesi sopivasta liikunnasta. Kun tiedät, millainen liikunta tasapainottaa sinua, nautit liikkumisesta ilman suorittamista.

 

Vastaanoton jälkeen

 

Vastaanoton  jälkeen olemme tukenasi  asiakkaillemme tarkoitetussa Facebook-ryhmässä.

Anna palautetta edistymisestä sähköpostilla.

Päivitä ohjeet ayurvediseen vuosikalenteriin sopiviksi seurantakäynnillä.

surya_ayurveda_pardaman-sharma

Dr. Pardaman Sharma

Pardaman Sharma on kokenut ayurveda-asiantuntija, arvostettu luennoitsija ja karismaattinen kouluttaja, jolla on vahva kokemus ayurvedan soveltamisesta suomalaiseen arkeen.

 

Pardaman on suorittanut ayurvedalääketieteen BAMS-tutkinnon (Bachelor of Ayurveda Medicine & Surgery) Intiassa (1998–2004). BAMS-tutkinto on 5,5 vuotta kestävä yliopistotutkinto, josta valmistutaan ayurvedalääkäriksi.

 

Parhaat opit hän kertoo saaneensa perintönä isoisältään ja isältään. Pardaman on suurisydäminen ja empaattinen pitta.

 

Pardaman on kirjoittanut myös helppolukuisen ayurveda-kirjan Pohjoista Ayurvedaa keholle, mielelle ja iholle.

Asiakaskokemuksia

Tässä muutamia syitä, miksi asiakkaamme hakevat meiltä apua:

Kiinnostus omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Halu saada pitkäaikaisia työkaluja oman hyvinvoinnin tueksi. 

Halu ymmärtää oman keho ja mielen toimintaa paremmin.

Halu löytää itselle sopiva ruokavalio ja ymmärtää ruokavalion vaikutusta erilaisiin oireisiin.

Fyysiset oireet (mm. erilaiset vatsa, iho, hormonaaliset- oireet), joihin ei ole löytynyt selitystä laajoista tutkimuksista huolimatta terveydenhuollon puolella.

surya-yhteystiedot

“ Olen kiitollinen päivittäin vatsani rauhoittumisesta. Yli neljäntoista vuoden jatkuva ja rasittava vessaralli on ohi! Kävin monia kertoja vaivastani monesti lääkärissä, parissa eri sairaalassa ja ravintoterapeuteilla. Kokeilin mm. FODMAP-ruokavaliota, jätin gluteenin pois jne. Mikään ei auttanut. Vatsa oli ripulilla melkein päivittäin. Huhtikuussa kävin ensimmäisen kerran Pardamanin vastaanotolla ja jo viikossa huomasin, että vatsa on rauhallisempi. Olen niin iloinen ja onnellinen. “

 

 

“Kuukautiskivut lähtivät kokonaan. Paino tippui kuin itsestään, on pudonnut 7 kg 3:ssa kuukaudessa.  Yliherkkyydet katosivat, voin syödä taas viljaa. Mieli rauhallisempi ja on helpompaa tehdä aina plan B eikä puskea väkisin läpi. Aineenvaihdunta toimii paremmin kokoajan ja olo on kevyempi. Olen energisempi. Aiemmin makasin sohvalla ihan liikaa, mutta nyt olen liian iloinen ja energinen vain maatakseni paikallani”

“Näillä teoilla olen löytänyt itsestäni valtavan määrän iloa ja rakkautta. En enää hermostu niin nopeasti, eikä stressi ota minusta niskalenkkiä päivän aikana. Saan enemmän asioita aikaan ja energiaa riittää myös iltapäiviin ja iltaan ihan eri tavalla kuin ennen. Koen myös, että mieleni on kirkkaampi ja ajatteluni jälleen luovempaa. Heikkoina hetkinä osaan turvautua puolisooni ja olen kokenut turvaa ja hyväksytyksi tulemisen tunteita. En ole käynyt vaa’alla, mutta vaatteiden perusteella paino on lähtenyt laskuun – ainakin farkut on aiempaa väljemmät ja rintaliivien hakasia on täytynyt laittaa kireämälle. Makeanhimo on helpottanut.”

“Nyt reilu 3kk takana uutta ruokavaliota, joka muuttuikin aivan täysin kaphasta pittaan! Painoa pudonnut n. 6kg, vointi paljon parempi ja kehon stressi/-tulehdustaso laskenut merkittävästi! Tässä ollaan vielä alkutaipaleella, mutta uusi tasapainoisempi elämäntapa alkaa hahmottua. Pardaman on todella taitava ammatissaan ja lempeä ohjeissaan. Suosittelen ehdottomasti yhtenä vaihtoehtona tasapainoisemman elämän löytämiseen!” -Liisa

“ Olen koko aikuisikäni kärsinyt erilaisista vatsavaivoista (närästys, turvotus, ilmavaivat, hiivatulehdusten välttäminen, stressikierre siitä mitä laittaa suuhun). Vaikka olen vasta

pittailun alussa, minusta tuntuu jo nyt, että minä ja suolistoni olemme nyt yhtä. Vatsasta on tullut osa minua, ei kipeä, erillinen, turvonnut taistelukenttä. Turvotus on helpottanut, ilmavaivat ja erilaiset vatsakivut ovat 90% poissa. Toivon, että suorittajaluonteena oppisin syömään pittaruokavaliota ilman stressiä.”

”Koin että konsultaatiosta oli hyötyä, se auttoi paljon alulle oman hyvinvoinnin kokonaisvaltaisessa hoitamisessa ja huomioimisessa. Viimeksi tänään hidastin jo kiireisiä askeleitani, koska haluan pysyä rauhallisena enkä provosoida sitä tarpeettomalla, tavaksi jääneellä kiireellä.”

”Sain tietää kehotyyppini, mikä tuli ihan yllätyksenä. Itse olisin veikannut muuta. Opin ymmärtämään itseäni sen myötä paremmin. Tuli isoja ahaa- elämyksiä konsultaatiokäynnin aikana, ymmärsin yhtäkkiä niin monta asiaa itsessäni ja käytöksessäni. Olen kuvitellut esimerkiksi ärsytykseni johtuneen puhtaasti siitä, että joku ihminen on vain niin ylitsepääsemättömän ärsyttävä… Kun tiedostin sen olevani osa luonnettani, oli se yksi suurimmista muutoksista käytöksessäni ja ajattelussani. En syytä enää muita, vaan käännyn ennemmin itseeni. Toisaalta, olen oppinut olemaan myös armollisempi itseäni kohtaan.”  

“Pahimmat ongelmani aikaisemmin olivat unettomuus ja vatsaongelmat.

Minulla on ärtyvä paksusuoli -oireyhtymä, ja vatsani oli koko ajan

  kipeä. Aloitettuani noudattamaan pittalle soveltuvaa ruokavaliota noin

70-prosenttisesti, huomasin nopeasti vatsavaivojen helpottavan, mikä

on ollut ihanaa. Myös unettomuudesta kärsin harvemmin, kuukauden

aikana olen valvonut vain yhden kerran koko yön, aikaisemmin vähintään

kerran viikossa koko yö meni valvoessa. Kun menen nyt illalla nukkumaan, mieleni on rauhallinen eivätkä ajatukset poukkoile sinne tänne niin, etten pysty nukahtamaan. En olisi ikinä uskonut mahdolliseksi, että ayervedasta on näin paljon apua ongelmissani, joihin en ole saanut mitään apua aikaisemmin.”

Etäpalvelumme

Ayurveda Wellness -etävastaanotto 149e/1h

 

Sinulle, joka haluat lisätä hyvinvointiasi ayurvedisin keinoin.

– Saat kirjalliset ohjeet sinulle sopivasta ruokavaliosta, päivärytmistä ja liikuntasuosituksista, joilla saavutat tasapainon.

– Olemme tukenasi asiakkaillemme tarkoitetun FB-ryhmän välityksellä.

– Olemme tukenasi sähköpostitse. Lähetä sähköpostipalaute edistymisestäsi kuukauden kuluttua käynnistäsi.

 

Way of life –konsultaatio 197e/1,5h

 

Sopii sinulle, jos haluat saavuttaa kehon ja mielen tasapainon ymmärtämällä itseäsi paremmin.

– Saat kirjalliset ohjeet kehotyypillesi sopivasta ruokavaliosta, päivärytmistä ja liikuntasuosituksista.

– Saat kirjalliset ohjeet harmonisen mielen saavuttamiseksi ja omien positiivisten luonteenpiirteiden vahvistamiseksi.

– Olemme tukenasi meidän asiakkaille tarkoitetun FB-ryhmän välityksellä.

– Olemme tukenasi sähköpostitse. Lähetä kuukausipalaute edistymisestäsi sähköpostitse.

 

Seurantakäynti etävastaanotto 85e/30min 

 

Sinulle, joka haluat päivittää ohjeita uuteen vuodenaikaan (kevät, kesä, syksy, talvi) sopiviksi ayurvedan vuosirtymin mukaisesti. Haluat motivaatiota ja ohjausta tai keskittyä yksittäiseen osa-alueeseen ensimmäisen käynnin jälkeen.

Varaa tämä, jos edellisestä käynnistäsi on enintään 4kk. Muussa tapauksessa varaathan tunnin ajan.

Varaa aikasi etävastaanotolle.

 

Varaa itsellesi sopiva aika. Saat varausvahvistuksen yhteydessä linki etävastaanotolle.

Saat ohjeet sähköpostiisi vastaanoton jälkeen.

Lähetä meille palaute noin kuukauden kuluttua vastaanotosta, jonka jälkeen voimme tarkentaa, päivittää ohjeita vieläkin parempien tulosten saamiseksi. 

 

Lisätiedot

 

Mandip Kaur/Surya Ayurveda

WhatsApp +358 41 4896311  tai mandip.kaur(@)surya.fi

Varaa aikasi tästä